Newsletter


19 Noiembrie 2022

"Gala Hope" este un concept ce are ca scop strângerea și direcționarea acestora acolo unde este nevoie.

Suma care se va aduna va fi redirecționată către un proiect ce va ajuta la Dotarea cu aparatură necesară nou născuților secției de Neonatologie, condusă de doamna Dr. Margareta Pîrvănoiu, din cadrul Spitalului Județean "Dr. Constantin Opriș", din Baia Mare.


Locație:

Eden by Zetea Events

MEDIEȘUL AURIT - SATU MARE

           

Image
Image
Image

15 Septembrie

Vizita guvernatorului DG Daniel Florin Marginean a fost evenimentul care ne-a onorat si ne-a inspirat deopotrivă. Am avut plrilejul de a afla cum si-a imaginat board-ul districtual acest an, a fost momentul sa ne lăsăm inspirați de proiectele colegii din celelalte cluburi băimărene si sa ne imaginam că vom facem mai multe ca oricând in acest an rotarian!
Prin prezenta la Ora Guvernatorului a peste 80 de rotarieni din Baia Mare si Târgu Lăpuș, am avut confirmarea numărului mare de membrii ai familie rotary implicați in activitățile ce pot aduce un plus de bine, de valoare si omeniei comunității din care facem parte.

16 – 18 septembrie

Cea de a doua editie a evenimetului DRUMUL HORINCII, ne-a umplut sufletul de bucuria unei incursiuni in Țara Lăpușului, în Maramuresul istoric și în pitorescul Breb, împreună cu prieteni din 34 de cluburi din trei districte Rotary!
Ne-am bucurat impreuna cu 170 de rotarieni din țară, din Chișinău, din Israel și din Istanbul, deopotrivă de frumusețea locului, a oamenilor, a tradițiilor și a horincii!
Aducem mare multumire celor care ne-au onorat invitația și i-am avut alături in acest proiect de promovare a zonei, patrimoniului și culturii maramureșene!

Image
Image
Image

25 septembrie.

Împreună cu rotarienii băimăreni ne-am bucurat de mobilizarea unui număr impresionant de persoane la Proiectul Districtual - Promenada Inimilor, organizata in acest an in data de 25 septembrie.

Programul YEP ”ne-a dăruit” pentru zece luni, doi tineri absolut minunați impreuna cu care am organizat doua seri deosebite pentru ai primi cum se cuvine în familia noastra!
Enid si Salim ne-au încântat cu atitudinea lor, cu umorul si bucuria de a împărtăși cu noi povestea Mexicului altfel decat il cunoastem noi.
Le-am urat bun venit si i-am facut partasi la fiecare actiune desfasurata in acest rastimp de catre clubul nostru!